Karriär

Hos oss får människan utrymme att utvecklas, utmanas och möjlighet att påverka

Kontoret i Gällivare

häng med på resan!

Välkommen till Sarek consult

På Sarek Consult är vi inkluderande och stöttande, inom företaget likväl som tillsammans med kund och samarbetspartner.

Vi lyssnar och delar med oss av vår erfarenhet och kunskap, på så sätt bygger vi broar mellan generationer men även mellan olika verksamhetsområden. Det främjar vår interna utveckling och stärker vårt erbjudande. Hos oss får människan utrymme att utvecklas, utmanas och möjlighet att påverka. På Sarek Consult tror vi att stor utsträckning av arbetsytor där människan möter människan stimulerar vårt välbefinnande och skapar en trygghet hos våra kunder. En viktig pusselbit i hur vi skapar en trivsam och rolig arbetsplats.

Organisationen består av konsulter vilka med sina olika erfarenheter och kompetenser tillsammans skapar ett unikt erbjudande. Genom att aktivt arbeta med kompetensöverföring, utbildning och arbete i projektteam stimulerar företaget medarbetare och kunder till gemensam framgång. Sarek Consult har en platt organisation som främjar samarbete, förtroende, social trivsel, flexibilitet och snabb kommunikation mellan våra team och kunder.

Hos oss möter lokal styrka äkta passion för att göra skillnad.

på gång

Aktuella tjänster

Här har vi samlat de tjänster vi har ute för rekrytering just nu. Sök och bli vår nästa kollega!

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

anmäl intresse

Spontanansök till oss

Kanske hade vi ingen tjänst ute just som matchade din profil nu men vi letar alltid efter nya kompetenser och samarbeten. Skicka in en spontanansökan till oss så hör vi av oss!

GDPR

13 + 2 =

val av namn

Varför Sarek?

Vi blundade. Framför oss såg vi tydligt det lilla fjället Nammatj. Ett litet stabilt fjäll mitt i Rapadalens hjärta i Sarek, omsluten på var sida av dalens mäktiga fjällkedja. Där vill vi vara. Litet, stabilt och lokalt. Namnet Sarek blev självklart för oss.